Close window | Print

Vacancy

share
Amsterdam
December 05, 2018
Oiltanking Amsterdam B.V.

Operator Dagdienst - Permitcoordinator (m/v/d)

Oiltanking is sinds 1972 actief in tankopslag en is één van de grootste onafhankelijke tankterminals voor oliën, chemicaliën en gassen wereldwijd. Het bedrijf bezit 70 terminals in 23 landen, met een totale opslagcapaciteit van 20 miljoen cbm, in vijf continenten - Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Midden-Oosten, Afrika, India en Azië.

Oiltanking Amsterdam is uniek door haar locatie in het havengebied van Amsterdam en de rechtstreekse pijplijnverbindingen met olieplatforms in de Noordzee en met Schiphol en de grootste benzine blending terminal van Europa waar minerale oliën worden op- en overgeslagen in tanks. De producten worden aan- en afgevoerd met zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens, via een directe pijplijn naar Schiphol en vanuit platformen in de Noordzee. Op de terminal in Amsterdam werken circa 140 medewerkers. Kernbegrippen binnen onze organisatie zijn veiligheid, integriteit, commitment en passie.

De afdeling Operations bestaat uit vijf shifts (ploegen), één dagdienstploeg en operations engineers. De afdeling is verantwoordelijk voor het veilig verladen van producten van onze klanten en zorgen dat onderhoud aan de installaties veilig uitgevoerd kan worden.

Oiltanking Amsterdam zoekt per direct een

Operator Dagdienst - Permit Coördinator

Functie:

De Permit Operator Dagdienst is onderdeel van het operations dagdienst team en rapporteert aan de supervisor dagdienst. Het team is de spil tussen de operationele- ,  de project- en onderhoudsteams. Je stelt installaties veilig om er onderhoud aan te plegen en neemt installaties weer in gebruik na onderhoud. Ook zorg je dat door middel van werkvergunningen, aannemers veilig aan het werk kunnen.
Als Permit Operator Dagdienst heb je afwisselende taken. Voor het buiten bedrijf nemen van installaties maak je (isolatie)plannen en zie je toe op de efficiënte en veilige uitvoering door huisaannemers. Kleine onderhoudswerkzaamheden voer je zelfstandig uit. Je vraagt werkvergunningen aan of keurt deze goed en geeft input aan taak risico analyses. Ook geef je zelfstandig werkvergunningen uit aan aannemers en controleer je in het veld of maatregelen adequaat genomen worden.
Na afloop van de werkzaamheden zorg je en/of controleer je of de installaties weer in goede staat zijn teruggebracht en draag je deze over aan de operations shift collega.

Profiel:

  • Je bent consequent in de uitvoering van je werk en staat sterk in je schoenen. Je bent scherp op details en kunt goed omgaan met deadlines. Je houdt van aanpakken.
  • Je bent betrouwbaar en zet orde, netheid en veiligheid voorop. Je bent een collega die communicatief sterk is, zowel mondeling als schriftelijk en je houdt ervan om te werken in teamverband.

Daarnaast vragen we:

  • Operationele ervaring op een terminal;
  • Kennis van producten en equipment binnen de olie- en gasindustrie;
  • Een afgeronde MBO-3 opleiding;
  • Je spreekt naast Nederlands goed Engels en verstaat Duits;
  • Kennis van werkvergunningssystematiek is een pré.

Upload je CV en motivatiebrief via het sollicitatieformulier op onze website. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Contact HR

Human Resources

Jolien Stroet 
Oiltanking Amsterdam B.V.
Heining 100
1047 AH Amsterdam
The Netherlands

+31 20 4070100Emailwww.oiltanking.com